Кои сме ние?

В житницата на България, плодородна и слънчева Добруджа, ние отглеждаме селектирани телета от първокачествени месодайни породи.

През 2002 година, в село Каменци, ние изградихме фамилна ферма с над 300 животни. Храната добиваме от собствена земя като произвеждме сено, царевица, люцерна и тритекалий, което гарантира нейната чистота и полезност. Нашите животни растат в свободна среда, като живеят здравословно при хуманни условия. Добиваното месо е високачествено от животни до 18 месечна възраст, без вложени хормони, полезно и богато на Омега 3 мастни киселини.

Ние, предлагаме пълна гама от професионално транжирано свежо телешко месо – телешки врат, джолан без кост, джолан с кост на шайби, контра и бон филе, шол, плешка и месо за готвене.

Предлагаме говеждо месо от  породи Ангъс и Лимузин разфасовано като Роузбийф, Т-бон стек, Портерхаус стек, Рибайн чоп, Сирлойн стек, Ръмп стек, Скалопини. От месодайнитe породи произвеждаме още прясно и сушено Чоризо и заготовки за бургер.

Ние сме съвременна ферма, която е изградена съобразно световните стандарти за хигиена и хуманно отношение при отглеждане на животните. Работният процес се изпълнява при поддържане на високо ниво на хигиенна.

Fermaty_photo_2
Fermaty_photo_3

Ние сме основен доставчик на верига манагазини Фантастико, като се превърнаха в наш основен партньор . Доставяме и в специализирани магазини и ресторанти в София и региона. Основно предимство е, че осъществяваме регулярни доставки на прясно месо до 48ч. след клането в специализиран камион при температурен режим до 4 (градуса).

Основателите на фермата са Славчо и Младен Радеви, баща и син, водени от желанието си за един по-здравословен и полезен живот благодарение на храната. За нас водеща сила е качественото отглеждане на най-добрите породи животни, за да можем да превърнем всяко ястие в специалитет.

Защо Ферматъ?

  • Защото за нас качеството е приоритет номер едно, но не просто на думи!
  • Защото предлагаме на нашите клиенти първокачествено месо от първокачествени породи!
  • Защото нашето месо идва от свободни животни, израснали в естествената им среда!
  • Защото искаме да живеете по-здравословно!
Fermaty_photo_1